Parisa vēlas kļūt par Bekhemu mammu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Parisa Hiltone vēlas nosaukt savus bērnus Viktorijas un Deivida Bekhemu vārdā, jo viņai tik ļoti patīk britu futbolists un bijusī «Spice Girls» dalībniece, ka Parisa vēlas, lai viņas bērni līdzinātos šīm pārim, vēsta «[s:24639]

Šāda interesanta ideja Parisai radās pēc tam, kad ar savu šā brīža draugu Djū Reinhārtu viņa pavakariņoja kopā ar Bekhemu pāri. Parisai tā iepatikās Bekhemi, ka viņa ir nolēmusi aicināt viņus par savu bērnu krustvecākiem.

Djū Reinhārts esot ļoti piemērots Parisas nākotnes bērnu tēva lomai. Parisa stāsta, ka viņa ļoti mīlot Djū. Viņš to zinot un esot gatavs darīt jebko viņas dēļ.

Tikmēr Parisas kaimiņi Holivudā nav tādā sajūsmā ne par Djū, ne par viņa mīļoto. Apkārtnes iedzīvotāji labprāt tiktu vaļā no slavenās kaimiņienes, kuras skaļo ballīšu dēļ pat ir saukta policija. Pati Parisa to komentē, sakot, ka viņas kaimiņi, tā runājot, esot ļauni, jo viņa taču ir jaukākā kaimiņiene pasaulē! Šādi izteikumi Parisu apbēdinot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu