"Dzīvnieku draugs" 10 gadu jubileju atzīmēs ar suņu salidojumu (2)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Privātā dzīvnieku patversme „Dzīvnieku draugs”, kas atrodas Fridriha Candera ielā, Rīgā, šogad atzīmē desmit gadu jubileju, aģentūru BNS informēja patversmes preses sekretāre Sarmīte Vucāne. Pirmo reizi patversme durvis vēra pirms desmit gadiem 23.februārī.

Desmit gadu laikā no patversmes uz jaunām mājām ir devušies vairāk nekā 7000 dzīvnieku – suņi, kaķi, kāmīši, truši, dekoratīvās žurkas, mājas seski, papagaiļi, bruņurupuči un pat pundurcūciņa.

Jubilejas gada galvenais notikums būs vasarā gaidāmais no patversmes „Dzīvnieku draugs” adoptēto suņu salidojums, pavēstīja Vucāne.

Viņa norādīja, ka 23. februārī preses konferencē piedalīsies desmit dažādos gados no patversmes adoptēti suņi. Preses konferencē piedalīsies arī mecenāte Ināra Tetereva, kas pasniegs patversmei dzimšanas dienas dāvanu. Klāt būs arī citi patversmes atbalstītāji.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu