«Tele2 Baltic Beach Party» īpašo viesu saraksts gatavs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pielikts punkts šā gada «Tele2 Baltic Beach Party» īpašo viesu sarakstam. Šogad, 24. un 25. jūlijā, uz festivāla lielās skatuves Liepājas pludmalē varēs redzēt, dzirdēt un vērtēt dažādu stilu grupas no astoņām valstīm.

Hedlaineru statusā uz Liepāju pošas 2006. gadā par Zviedrijas labāko rokgrupu atzītā apvienība «Mando Diao», kas šovasar zvaigžņu statusā piedalās arī Eiropas lielākajos festivālos, piemēram, «Rock Am Ring» un «Rock Im Park» Vācijā, kā arī «Pinkpop» Nīderlandē. Baltijā «Mando Diao» uzstāsies pirmo reizi.

Iespaidīgu un nebijušu šovu uz pludmales festivālu šovasar atvedīs lieliskie ritma, enerģijas un sajūtu meistari «Safri Duo». Viņi sola pievērst ritma reliģijai visus, kuri būs mērojuši ceļu līdz jūras krastam Liepājā. «Safri Duo» pasaulē vistālāk aizskanējušais darbs «The Bongo Song» tika izmantots par vienu no skaņas motīviem Sidnejas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

Romantisku un ne ar ko nesajaucamu rokmūziku labākajās krievu tradīcijās festivāla apmeklētājiem piedāvās Latvijā labi zināmie, pludmales festivālā jau otro reizi laipni gaidītie, «MTV Russia» balvas «Legend of MTV» ieguvēji «Mumiy Troll» ar kolorīto un vienmēr dzīvespriecīgo Iļju Lagutenko priekšgalā.

Ar lielisku deju mūzikas programmu, kuras priekšgalā spoži spīd aktuālākais no viņas singliem «Cry for You», pludmales festivālā šogad ieradīsies šarmantā zviedru meitene «September». Lielbritānijas deju mūzikas kultūru pārstāvēs britu house mūzikas ikona, megahīta «Infinity» autors Guru Josh, kas kopā ar apvienību «Guru Josh Project» spēj radīt neaizmirstamu un žilbinošu izrādi. Klāt būs arī «World Music Awards 2008» ietvaros par pasaulē pieprasītāko Beniluksa valstu dziedātāju atzītā, enerģiskā deju mūzikas izpildītāja un dziesmu autore Kate Ryan no Beļģijas.

Melodiskajos 80. gados Liepāju šovasar atgriezīs synth un funk mūzikas klasiķi «Laid Back» no Dānijas. Viņu slavenākais meistardarbs ir «Sunshine Raggae», kas savulaik nokļuva mūzikas topu virsotnēs 22 valstīs un līdz šim pārdots vairāk nekā 20 miljonos eksemplāru. Uz galvenās skatuves kāps arī lietuvieši, elektroroka pārstāvji «Happyendess», kuri pērn saņēma «MTV Europe» balvu «Best Baltic Act». Igauņu rokmūziku Liepājā prezentēs zināmākās šīs valsts roka meitenes Eiropā un pasaulē «Vannilla Ninja», kuras pērn guva atzinību pat Latīņamerikā, saņemot balvu «Labākās izpildītājas» mūzikas festivālā «Viña del Mar Festival».

Arī šogad uz «Tele2 Baltic Beach Party» skatuves kāps festivāla veterāni, apvienība no Vācijas «Audiosmog», kas pavisam noteikti ieņēmusi stabilu pozīciju līdzās festivāla simboliem.

Tāpat kā iepriekšējos gados, bez īpašajiem viesiem festivālā uzstāsies arī labākās latviešu grupas un mūziķi, pasauli rībinās vairākas skatuves, ikvienam festivāla apmeklētājam būs iespēja izvēlēties savējo no daudz un dažādiem tradicionāliem, kā arī iepriekš nebijušiem notikumiem.

www.bilesuparadize.lv

www.beachparty.lv

«Tele2 Baltic Beach Party» 2009:
«Mando Diao» (Zviedrija)
«Safri Duo» (Dānija)
«Mumiy Troll» (Krievija)
«September» (Zviedrija)
«Guru Josh Project» (Lielbritānija)
Kate Ryan (Beļģija)
«Laid Back» (Dānija)
«Happyendless» (Lietuva)
«Vanilla Ninja» (Igaunija)
«Audiosmog» (Vācija)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu