Mierinoši fakti, ja tevi pametis puisis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Ne jau vienmēr tad viss ir TIK slikti, kā izskatās. Vienmēr taču var atrast kaut ko, ar ko sevi mierināt. Vajag tikai meklēt!

Lauzta sirds padara slaidu un sekmīgu

Psihologi izpētījuši, ka 70% pamesto sieviešu novājē par trīs līdz sešiem kilogramiem. 37% sieviešu ar pilnu sparu metas darbā.

Vīrieši cieš biežāk un smagāk

Aptaujas liecina, ka 82% vīriešu piedzīvojuši lielu vilšanos mīlestībā. Sievietes — tikai 79%. Vīrieši nelaimīgi iemīlas biežāk nekā sievietes, jo viņi sevi uzskata par pievilcīgākiem, nekā patiesībā ir, tāpēc pārspīlē savas izredzes.

Palīdzības dienests — labākā draudzene

93% sieviešu savas likstas ar vīriešiem pārrunā ar draudzenēm. Turpretī vīrieši klusē, noslēdzas sevī, iedzīvojoties gremošanas traucējumos. Viņi domā, ka jauns flirts ir labākais līdzeklis, kā aizmirst vecu mīlestību.

Zaudējuma gadījumā drīkst vaimanāt

Mājaslapā www.tillhaupt.de, piemēram, ieviesta apdrošināšana pret salauztu sirdi! Iemaksājot noteiktu skaitu eiro, pretī tiek piedāvāts stundām ilgs čats, videofilmu vakari vai gardumu baudīšana kopā ar nelaimes māsām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu