«D-Night Arena» — no saullēkta līdz saulrietam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dienas gaismā nonākušas ziņas par gaidāmo festivāla «Tele 2 Baltic Beach Party» telti, kuras nosaukums ir «D-Night Arena». Šī būs vieta, kur lielisku dīdžeju un «dzīvās» mūzikas pavadībā notiks stilīgas un atraktīvas dejas latino, ska un karību ritmos. Vieta, kur alus satiks tekilu, informē pasākuma pārstāvis Edgars Džiguns.

«Love Deep Inside»

Īpašu programmu gatavo dīdžeji no Latvijas — Carlo un Mr. Deko, kuri piedāvās dejas «Sunshine Project» ietvaros. DJ Carlo, kurš uzstājies arī Itālijas un Spānijas populārākajos festivālos un klubos, ir viens no nedaudzajiem šajā valstī, kurš attīsta latino funk, latino jazz, latino hip-hop, kā arī brazīliešu, afrikāņu un indiešu mūzikas ritmus. 2006. gadā «Virusart» projektā «Viva la Bomba» aizsākās DJ Carlo sadarbība ar perkusionistu Mr. Deko.

Vēl mežonīgākas un trakākas izklaides no saullēkta līdz saulrietam nodrošinās putu jūra. «D-Night Arena» ietvaros būs iespēja arī fotografēties, baudīt asākās meksikāņu uzkodas, tiek solīta pat iespēja dejot uz bāra letes.

www.smscredit.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu