Ella uz <i>bīčpārtiju</i> radījusi jaunu projektu «Ella vs. Discoteq»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Ella radījusi oriģinālu, vēl nebijušu deju mūzikas programmu, kurā piedalās pati dziedātāja un dīdžeju apvienības «Discoteq Promotion» rezidentdīdžeji — Ratz Lukas, Hipp un Johny Adroit.

Programmas skanējumu veido pasaulē pazīstamu, kā arī pavisam nedzirdētu deju mūzikas skaņdarbu vokālu savienojums Ellas live izpildījumā, kurš pretstatīts īpašiem dīdžeju piemeklētiem dub ritmiem un melodijai, improvizētā muzikālā battle jeb cīņas noskaņā starp šo dzīvo un digitālo izpildījumu. Papildus nepieciešamajai skaņas tehnikai Ella izmantos sintezatoru un vokāla skaņas pārveidotāju, kas ļauj pārveidot dziedātājas balsi līdz pat 100 dažādiem tembriem, piešķirot tai jaunus un vēl nepieredzētus skaņas efektus.

Šo projektu nākotnē plānots attīstīt vairāk, tādējādi padarot pasākuma nakts programmu apmeklētājiem daudzveidīgāku un interesantāku. Pirmais «Ella vs. Discoteq» priekšnesums paredzēts 25. jūlijā «Tele 2 Beach Dance House» teltī plkst. 2.00 un ilgs līdz pat rīta gaismai. Programmas īpašais viesis 25. jūlija rītā būs dīdžejs no Berlīnes, populārā «Bar 25» rezidents Gunnar Stiller.

Ella un dīdžeji no «Discoteq Promotion» savu pirmo uzstāšanos šādā sastāvā vēlas padarīt pirmām kārtām par svētkiem pašiem sev, tāpēc uz «Tele 2 Baltic Beach Party» dosies ar «Black Silver Party Bus». Pa ceļam uz vasaras lieliskāko ballīti viņi pāris vietās piestās un uz busa jumta improvizētās skatuves sniegs dažas muzikālas performances, lai tos, kas vēl šaubās par došanos uz «Beach Party», pārliecinātu par pretējo.

Starp citu — reklāmas nolūkā jautrā kompānija ar «Black Silver Party Bus» un dažām muzikālām performancēm būs sastopama jau šajā nedēļas nogalē, 11. jūlijā apciemojot visus Zvejnieksvētku svinētājus no Lielupes līdz pat Engurei.

Ja 11. jūlijā kaut kur mani «Black Silver Party Bus», droši nāc klāt un pievienojies ballītei.

šeit

šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu