Deivids Bekhems baidās pozēt kopā ar Andželinu Džoliju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Deivids Bekhems atteicies filmēties reklāmā kopā ar Andželinu Džoliju, jo viņš ir precējies, vēsta «[s:25751]».

Britu futbola zvaigzne, kas nesen nosvinēja laulību 10. gadadienu ar sievu Viktoriju, nevēlas sarūgtināt savu kundzi, pozējot jaunajā «Emporio Armani» apakšveļas reklāmā kopā ar seksīgo Holivudas zvaigzni Andželinu Džoliju.

Pagājušajā nedēļā tika apgalvots, ka Deivids un Andželina sadarbosies kaislīgā reklāmas kampaņā. Bekhems parakstīja līgumu ar modes namu 2007. gadā, bet Andželina kā «Emporio Armani» jaunā reklāmas seja tika pasludināta pagājušajā mēnesī.

Portāls raksta, ka Andželinas un Deivida savienība radītu zīmolam tādu publicitāti, kas paceltu viņus galvas tiesu virs visiem konkurentiem.

Deivids piedalīšanos reklāmas kampaņā ar Džoliju komentē, sakot: «Andželina ir apbrīnojama personība, tāpat kā Pits. Viņi ir brīnišķīgs pāris, un viņiem ir brīnišķīga ģimene. Tā kā jūs saprotat, ka to nedarītu viņa un to nedarītu es. Un beigu beigās es to nedarītu, jo esmu precējies.»

Pirms tam «Emporio Armani» apakšveļas reklāmās piedalījās gan Deivids, gan Viktorija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu