Nepieciešams:
<i>Fiksās</i> karstmaizītes ar sezama sēkliņām
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
2 ēdamkarotes sezama sēkliņu
1 gabalos sagriezts tomāts
2 tējkarotes smalki sagriezta sarkanā sīpola
malti pipari
1 tējkarote sasmalcinātu pētersīļu
2 maizes šķēles
Pagatavošana:
Ar saulespuķu eļļu ieziež karstmaizīšu pannu un uzsilda to līdz maksimālai temperatūrai (lieko eļļu noslauka ar salveti). Sajauc pildījuma sastāvdaļas. Ieliek karstmaizīšu pannā maizes šķēli, uzklāj tai pildījumu, pārklāj to ar otru maizes šķēli un aizver pannas vāku. Gatavot trīs minūtes. Pasniedz karstu.