Verpakovskis debitē Grieķijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Grieķijas superlīgas čempionātā sestdien debitēja Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis, kura pārstāvētā komanda Iraklijas «Ergotelis» jaunās sezonas pirmās kārtas mačā savā laukumā ar 0:3 (0:2) atzina spēcīgā Atēnu «Panathinaikos» pārākumu.

Verpakovskis maču iesāka uz rezervistu soliņa, bet 53. minūtē devās laukumā, nomainot grieķu pussargu Dmitriju Orfanu. Vārtus gūt latviešu uzbrucējam gan šoreiz neizdevās.

Jau ziņots, ka Verpakovskis, kuram joprojām ir spēkā līgums ar Ukrainas klubu Kijevas «Dinamo», «Ergotelis» komandai pievienojās jūlija sākumā, Grieķijas klubam noslēdzot ar «Dinamo» īres līgumu uz divām sezonām.

Kopš 2003. gada beigām, kad 29 gadus vecais futbolists parakstīja līgumu ar Kijevas «Dinamo», viņš ticis izīrēts Horvātijas klubam Splitas «Hajduk», kā arī Spānijas klubiem «Celta Vigo» un «Getafe FC».

Karjeras laikā Verpakovskis ir spēlējis arī Latvijas klubos «Liepājas metalurgs» un Rīgas «Skonto», bet Latvijas izlases rindās uzbrucējs līdz šim ir aizvadījis 76 spēles, kurās guvis 25 vārtus.

«Ergotelis» pagājušajā sezonā Grieķijas superlīgā ieņēma devīto vietu ar 30 mačos izcīnītiem 36 punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu