Dziedātājs Kriss Brauns tūlīt pēc notiesāšanas no jauna pārkāpj likumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

R&B dziedātājs Kriss Brauns dažas stundas pēc tiesas sprieduma jau pārkāpis likumu, apmeklējot kādu Losandželosas naktsklubu, kurā viņš nedrīkstēja atrasties. Tas noticis vien dažas stundas pēc tiesas lēmuma nolasīšanas bijušās draudzenes dziedātājas Rianas piekaušanas lietā.

20 gadu vecā slavenība, kuram pēdējā laikā nepatikšanu jau pietiek, vakarā pēc tiesas lēmuma pasludināšanas devies uz naktsklubu «Guys and Dolls», kurā sava vecuma dēļ drīkstētu uzturēties vien tad, ja būtu nolīgts tur uzstāties.

Jau iepriekš ziņots, ka Losandželosas Augstākā tiesa Rianas piekaušanas lietā otrdien dziedātājam piesprieda piecu gadu pārbaudes laiku, sešus mēnešus sabiedriskajos darbos, kā arī piecu gadu aizliegumu tuvoties bijušajai draudzenei tuvāk par 90 metriem.

Brauns neizrādīja nekādu nožēlu par paveikto, jo jau tās pašas dienas vakarā devās izklaidēties.

Skanot Maikla Džeksona dziesmai «Dirty Diana», jaunā popzvaigzne paķērusi mikrofonu un paziņojusi, ka «ir tikai viens popa karalis. Mēs tevi mīlam, Maikl».

Dziedātāju tagad sagaida vēl viena izmeklēšana, jo saskaņā ar ASV likumiem 20 gadu vecumā bāru un naktsklubu apmeklēšana ir stingri aizliegta.

Brauna iecienītajam klubam ir 48.tipa alkohola tirgošanas atļauja, kas nozīmē, ka tas ir tikai klubs vai bārs, nevis restorāns.

Losandželosas Probācijas dienesta pārstāve Kerija Veba izklaides ziņu izdevumu «E!News» informējusi, ka probācijas noteikumu pārkāpums tiks nopietni izskatīts.

«Ja likums ir pārkāpts, draud nopietnas nepatikšanas,» viņa sacījusi.

Lai gan Brauns visu vakaru malkojis vien ūdeni, viņa kompānija pasūtījusi desmit pudeles šampanieša.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu