Grupas «Astro'n'out» akustiskais koncerts «Sunny Melody»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas vidum īpaši pieskaņotu mūziku arī šonedēļ apmeklētājiem spēlēs DJ Dace Volfa. Laipni aicināti uz mūzikas bāru 2. septembrī plkst. 20.00. Savukārt piektdien, 4. septembrī, plkst. 21.00 gaidām grupas «Astro`n`out» mūzikas cienītājus. Grupa sniegs īpašu akustisko koncertu ar izjustām dziesmām.

Grupa «Astro`n`out» dibināta 2003. gadā. Pašlaik aktīva koncertu grupa, kas regulāri piedalās nozīmīgākajos televīzijas un publiskajos pasākumos. Pāris gadu laikā «Astro`n`out» ir savākuši vairāk nekā 10 000 fanu visā Latvijā un pamazām sāk gūt atbalstītājus arī ārpus valsts robežām: 2007. gadā «Astro`n`out» nominēti «MTV Europe Awards», nominācijā «New Sounds of Europe», savukārt 2008. gadā devusies tūrē pa Ķīnas pilsētām — Šanhaju un Pekinu, kā arī atkārtoti tiek aicināti piedalīties lielākajā Ķīnas mūzikas festivālā «Midi Music Fest» 2009. gadā.

Ieejas maksa: trešdien — Ls 2,99 (pērkot kokteili, bez maksas), piektdien — Ls 5 (dāvanā glāze dzirkstošā vīna).
Aicinām izmantot iespēju rezervēt galdiņu par Ls 25, kurā ietilpst sēdvietas līdz piecām personām, šampanietis un uzkodas.

Biļetes varat iegādāties «Biļešu servisa» kasēs, restorānā «Sunny» vai mūzikas bārā pirms koncerta.

www.sunny.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu