Jaunups: Šķēle ir stipras zāles, bet derīguma termiņš beidzies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pēc partijas «Jaunais laiks» (JL) domām, Tautas partijas līderis Andris Šķēle ir stipras zāles pret ekonomiskajām grūtībām un politiskās sistēmas slimumu, taču šīm zālēm derīguma termiņš ir sen beidzies.

«To lietošana iepriekšējā periodā, kad vēl to derīguma termiņš bija spēkā, slimību ir tikai veicinājusi... Vēlētāji to zina, vēlētāji nav muļķi,» intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» saka JL Rīgas domes frakcijas vadītājs Edgars Jaunups.

Savukārt, jautāts, kāds tad ir JL trumpis, Jaunups atbild: «Mūsējais, lai arī cik tas paradoksāli un nedaudz patētiski izklausītos, ir sabiedrības līdzdalība. Es neredzu nevienu citu politisku platformu, uz kuras cilvēki gribētu iesaistīties».

Lai gan JL premjera amata kandidāts nākamajām vēlēšanām ir pašreizējais premjers Valdis Dombrovskis, triju partiju apvienībai «Vienotība» pagaidām vēl nav konkrēta premjera kandidāta. Jaunups skaidro, ka to rādīs laiks un darbs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu