«Lattelecom» Ziemassvētku tirdziņos informēs par pāreju uz ciparu apraidi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Lai informētu iedzīvotājus par Latvijas pāreju no analogās uz ciparu televīzijas apraidi jeb virszemes televīziju un nodrošinātu iespēju uzreiz arī iegādāties tam nepieciešamos dekoderus, «Lattelecom» mobilais klientu apkalpošanas centrs decembrī dosies izbraukumos uz Ziemassvētku tirdziņiem Siguldā, Tukumā un Rīgā, portālam «Apollo» pavēstīja «Lattelecom» Komunikācijas daļas projektu vadītāja Līga Bite.

«Pāreja uz ciparu apraidi Latvijā ir sākusies, un turpmāk, lai skatītos televīziju ar istabas vai jumta antenu, būs vajadzīgs dekoders. Tā kā daudzām mājsaimniecībām šī ir ļoti nepieciešama ierīce, tā šogad varētu kļūt par vērtīgu Ziemassvētku dāvanu tuviniekiem. Tāpēc arī esam nolēmuši doties izbraukumos ārpus saviem klientu apkalpošanas centriem un sniegt cilvēkiem iespēju iegādāties dekoderus arī Ziemassvētku tirdziņos. Tā mums pašiem būs interesanta pieredze un paplašinās arī iedzīvotāju iespējas iegādāties dekoderus,» skaidro «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Pirmās cilvēku atsauksmes liecina, ka šī varētu būt samērā populāra dāvana Ziemassvētkos, jo katram tuvākos vai tālākos rados un draugu ģimenēs ir kāds, kurš pašlaik skatās analogo televīziju.

Gabriloviča īpaši aicina pieaugušos bērnus padomāt par saviem vecākiem, vecvecākiem un citiem tuviniekiem, tradicionālo čību vietā šoreiz izvēloties daudz pragmatiskāku un jau tuvākajā nākotnē absolūti nepieciešamu lietu — dekoderu ciparu signāla uztveršanai un televīzijas skatīšanai.

Latvijā pašlaik notiek pāreja no analogās uz ciparu televīzijas apraidi. Tas nozīmē, ka tiem iedzīvotājiem, kuri šobrīd televīziju skatās ar istabas vai jumta antenu, būs jāiegādājas dekoders, lai turpinātu skatīties bezmaksas televīzijas kanālus.

Ziemassvētku tirdziņu laikā dekoderu būs iespējams iegādāties īpašā Ziemassvētku noformējumā, turklāt kā dāvanu saņemot arī viedkarti un iespēju veselu mēnesi par velti skatīties arī maksas kanālus.

«Ņemot vērā, ka pāreja uz ciparu apraidi notiks ātrāk, nekā tas iepriekš plānots, mēs iedzīvotājus aicinām neatlikt dekodera iegādi uz pēdējo brīdi,» aicina Gabriloviča.

«Lattelecom» mobilā klientu apkalpošanas centra Ziemassvētku maršruts:

Sestdien, 5. decembrī, «Lattelecom» viesosies Siguldā, Ziemassvētku tirdziņā pie tirdzniecības centra «Šokolāde» no plkst. 11.00 līdz 15.00. Svētdien, 6. decembrī, Tukumā, Brīvības laukumā. 18., 19. un 20. decembrī Rīgā, Doma laukumā.



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu