«Telšu pilsētiņas» iedzīvotājs lūdz nodrošināt viņam dzīvesvietu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Premjerministrs Valdis Dombrovskis (JL) nosūtījis vēstuli Rīgas mēram Nilam Ušakovam (SC), kurā lūdz viņu nodrošināt dzīvesvietu vienam no «telšu pilsētiņas» iemītniekiem, portālu «Apollo» informēja Ministru kabinetā.

Premjers atsaucas uz protestētāja Jāņa Brieža vēstuli, kurā protestētājs lūdz premjeru nodrošināt viņam dzīvesvietu, jo līdzšinējo zaudējis algas samazināšanas rezultātā.

Viņš klāsta, ka samazinātās algas dēļ vairs nav spējis samaksāt īri par dzīvokli un oktobrī nācies mitekli pamest. Kopš tā laika viņa dzīvesvieta ir kāds pagrabs Brīvības ielā, bet pēdējās desmit dienas viņš mitinās telšu pilsētiņā iepretim Ministru kabinetam.

Premjers vēstulē Ušakovam kā vienu no iemesliem situācijas steidzamai risināšanai min straujo gaisa temperatūras pazemināšanos.

Savukārt atbildes vēstulē Briedim, Dombrovskis norāda, ka valdība dara visu iespējamo, lai ekonomikas atjaunošanās sāktos pēc iespējas ātrāk, taču tas nav nedz vienā nedēļā, nedz vienā mēnesī paveicams.

Viņš arī aicina protestētāju pārtraukt «telšu pilsētiņas» akciju, kas zemās gaisa temperatūras dēļ var būt riskanta ikvienam tās iemītniekam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu