Kianu Rīvsa prasība tiesai izbeigt paternitātes lietu apmierināta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādas tiesa ceturtdien apmierinājusi Holivudas aktiera Kianu Rīvsa prasību izbeigt lietu, kurā kāda sieviete pieprasīja vairākus miljonus dolāru savu bērnu uzturēšanai, apgalvojot, ka aktieris ir viņu tēvs, vēsta kanādiešu ziņu vietne «CBC News».

Kanādiete Karena Sala apgalvoja, ka Rīvss ir bioloģiskais tēvs vismaz vienam no viņas četriem bērniem, un pieprasīja trīs miljonus Kanādas dolāru (1,4 miljonus latu) mēnesī kā pabalstu sev un 150 000 Kanādas dolāru (70 800 latu) mēnesī kā retrospektīvus alimentus bērnu uzturēšanai. Sala apgalvoja, ka viņai bijušas seksuālas attiecības ar Rīvsu, ka viņi dzīvojuši kopā un ka viņš bijis klāt, piedzimstot viņas trīs bērniem.

Aktieris, kas uzaudzis Toronto un atstājis dzimto pilsētu 1986.gadā, dodoties iekarot Holivudu, noliedza, ka pazīst sievieti, un veica DNS tekstu, kas pierādīja, ka viņu nesaista radniecības saites ne ar vienu no četriem Salas bērniem, kuriem visiem šobrīd ir jau pāri 20 gadiem.

Tomēr Sala apšaubīja testa rezultātu patiesumu, sakot, ka aktieris izmainījis rezultātus ar hipnozes palīdzību. «Es pilnīgi noteikti zinu, ka viņš ir bioloģiskais tēvs,» sacīja Sala, kas tiesā pārstāvēja sevi pati, piebilstot, ka viņai tam ir pierādījums, taču viņa nevar to parādīt tiesai.

Pēc šāda pavērsiena Rīvsa advokāti lūdza slēgt lietu.

Ontārio provinces pilsētas Barī tiesnesis Freds Greiems ceturtdien apmierināja Rīvsa prasību, sakot, ka turpmākā tiesāšanās būs «ierobežoto juridisko resursu izšķiešana» un ka Salas apgalvojumi ir tik neticami, ka neviens ar veselo saprātu apveltīts tiesnesis tos nepieņemtu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu