«Lattelecom» apdāvina optiskā interneta 10 000. klientu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Šonedēļ uzņēmums «Lattelecom» sasniedzis 10 000 optiskā interneta pieslēguma klientu slieksni. Ceturtdien Jelgavā tika apdāvināta kliente, kas ieguvusi šo apaļo klienta numuru, informē «Lattelecom».

Jelgavniece Nadežda Hismatullina dāvanā saņems dāvanu karti no «Lattelecom» veikala 100 latu vērtībā, kā arī iespēju turpmāko pusgadu bez maksas lietot pakalpojumu «Mājas komplekts VIP», kas nodrošinās 500 Mbit/s lielu interneta ātrumu, bezvadu interneta iekārtas, interaktīvo televīziju, bezmaksas sarunas «Lattelecom» tīklā, kā arī īpaši izvēlētu mājas telefona numuru.

Tāpat 10 000. klientei kā VIP klientam tiks nodrošināts personīgais menedžeris, pie kura varēs vērsties par visiem ar pakalpojumiem un apkalpošanu saistītajiem jautājumiem.

Nepilna gada laikā, kopš uzsākta optiskā tīkla izbūve un pakalpojumu pieslēguši pirmie klienti, optiskais tīkls pierādījis savu kvalitāti gan profesionāļu, gan ikdienas lietotāju vidū, norāda uzņēmumā.

«Ir patiess gandarījums, ka nepilna gada laikā tīklam esam pievienojuši jau 10 000.klientus. Rezultāti rāda, ka mūsu stratēģiskais lēmums izbūvēt optiskās infrastruktūras tīklu, ir bijis pareizs - cilvēki jau šobrīd novērtē optiskā pieslēguma priekšrocības, un tiem 10 000 iedzīvotāju, kas to jau izvēlējušies, ar katru dienu piepulcējas arvien jauni,» skaidro «Lattelecom» Optikas biznesa daļas direktors Raivis Mackevičs.

«Optisko internetu lietoja draugi un paziņas, pirms neilga laika pieslēdza arī meita, līdz ar to jau iepriekš varēju izmēģināt kvalitāti. Atšķirība jau tagad, kad ir tikai 100 Mbit/s pieslēgums, ir ļoti jūtama, īpaši sazinoties caur «Skype» programmu, ko visvairāk izmanto dēls,» stāsta Nadežda Hismatullina.

Arī Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš izteica gandarījumu, ka pilsētnieki aktīvi iesaistās projektos, kas saistīti ar jauno tehnoloģiju ieviešanu.

«Mūsu pilsētā interneta tehnoloģijas vienmēr ir augstu vērtētas, tāpēc esam priecīgi par jauniem projektiem, kas saistīti ar to ieviešanu. Turklāt, vienmēr esam centušies jelgavniekiem pēc iespējas vairāk pakalpojumu piedāvāt internetā, un šīs iespējas kļūst aizvien plašākas. Jelgavnieki jau sen gaidīja šo iespēju savā pilsētā un novērtē optiskā interneta priekšrocības,» - tā Rāviņš.

Optiskā interneta lietotāji šobrīd var abonēt 20 Mbit/s, 50 Mbit/s, 100 Mbit/s un 200 Mbit/s ātru interneta pieslēgumu, kas klientam ļauj izvēlēties savām un ģimenes vajadzībām un interneta lietošanas paradumiem piemērotāko pieslēguma veidu. Novembra sākumā «Lattelecom» optiskajā tīklā palielināja interneta ātrumu līdz pat 500 Mbit/s, kas ir lielākais interneta ātrums, kāds līdz šim privātpersonām piedāvāts Latvijā un Eiropā.

Šobrīd optiskajam tīklam ir pievienoti vairāk kā 100 000 dzīvokļu Rīgā, Jelgavā un Daugavpilī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu