<i>Gacho</i> izdod «skanošo» tūres kreklu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Hiphoperis Gacho izdevis īpašu limitēta skaita koncerttūres t-kreklu, kas slēpj neparastu bonusu. T-krekls ar nosaukumu «Es mīlu Tevi, Rīga» dod iespēju katram tā īpašniekam lejuplādēt bezmaksas ekskluzīvu dziesmu, kura netika iekļauta albumā «Gatis Irbe».

Šis interesantais projekts tapis, sadarbojoties «Randomam» ar «Platforma.lv». Limitētajam t-kreklam pie iegādes līdzi tiek dots bezmaksas kods, kurš paredzēts dziesmas, ar nosaukumu «Tikai Tu un Es», lejuplādei Platformas mājaslapā.

Šis t-krekls, kas būs pieejams gan sievietēm, gan vīriešiem, būs nopērkams no tūres pirmās dienas – 12.februāra – visos tūres koncertos, kā arī mūzikas veikalā «Randoms».

Kā atklāj pats mākslinieks: «T-krekla dizainu veidojām speciāli tādu, samērā neitrālu, lai tas vairāk asociētos ar katra cilvēka mīlestību pret viņa dzimto pilsētu. Par cik es nāku no Rīgas, tad es mīlu tieši šo pilsētu. Rīgu.»

Kopumā Gacho albuma «Gatis Irbe» koncerttūre «Es Mīlu Tevi» viesosies ekskluzīvi septiņās pilsētās, kurās katrā notiks unikāls koncerts, piedaloties ar savām papildus programmām arī viesmāksliniekiem.

13.02.2010 – Liepāja «Fontain Palace»
Piedalās Thursday 12th (akustiski) un BB.Romāns

19.02.2010 – Talsi «Green Taste»
Piedalās Daf un Rinis-One

20.02.2010 – Madona «Smeceres krogs»
Piedalās Bū-š, u.c.

26.02.2010 – Jelgava «Post»
Piedalās Fakts

27.02.2010 – Valmiera «Čempions»
Piedalās Bo Voltair

04.03.2010. – Lielais tūres noslēguma koncerts Rīgā, Īpašā vietā
Kopā ar Īpašu viesi, u.c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu