«Lattelecom» filiālēm Lietuvā un Igaunijā labi rezultāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Elektronisko pakalpojumu sniedzēja «Lattelecom» filiāles Lietuvā un Igaunijā ir noslēgušās nozīmīgus sadarbības līgumus par servisa nodrošināšanu un IT konsultāciju sniegšanu, kā arī par starpvalstu infrastruktūras izveidi, tādejādi uzsākot gadu ar labiem rezultātiem, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom».

Tā Igaunijas lielākā finanšu iestāde «Eesti Pank» pagājušā gada nogalē izsludināja iepirkuma konkursu par servisa nodrošināšanu LAN iekārtām un IT konsultācijām. Izvērtējot iesniegtos piedāvājumus, par labāko tika atzīts «Lattelecom» izstrādātais risinājums. Līdz ar to šā gada janvārī starp Eesti Pank un «Lattelecom» tika noslēgts triju gadu sadarbības līgums.

«Esam gandarīti, ka iekārtu uzturēšana un IT konsultācijas par esošā risinājuma darbību, kā arī konsultācijas par nākotnes attīstību ir uzticētas tieši mums. «Lattelecom» Igaunijā ir atzīts sadarbības partneris ne tikai biznesa klientu vidū, bet arī valsts sektorā. Tāpēc esmu pārliecināts, ka šis trīs gadu sadarbības līgums ir lielisks sākums abpusēji produktīvai  sadarbībai», skaidro «Lattelecom» filiāles Igaunijā vadītājs Priit Juurikas.

Ar labiem panākumiem var lepoties arī «Lattelecom» Lietuvas filiāles komanda, kura janvāra sākumā parakstīja sadarbības līgumu ar uzņēmumu «BITE Lietuva» par infrastruktūras izveidi starp Latviju un Lietuvu.

«Mums ir prieks, ka esam šo klientu ieguvuši sīvas konkurences apstākļos, tādejādi apliecinot mūsu pakalpojumu sniegto kvalitāti. Ticu, ka sadarbība ar «BITE Lietuva» izvērtīsies vēl plašākā mērogā, un ieguvējas būs abas kompānijas, radot jaunus augstākas pievienotās vērtības pakalpojumus nākotnē», skaidro «Lattelecom» Lietuvas filiāles vadītāja Inga Cibulskaite.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu