«Opel» piedāvās īpašu līzingu saviem auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Opel» sadarbībā ar LKB Līzings un BTA piedāvās īpašu līzinga veidu - «Opel» Līzings
sākot ar šodienu, sadarbojoties ar Latvijas Krājbankas Līzingu un BTA, piedāvās «Opel» Līzingu fiziskām un juridiskām personām, kuras krīzes apstākļos īpaši rūpīgi izvērtē riskus un vēlas no tiem distancēties vai šos riskus minimizēt, informē «Opel Southeast Europe» Mārketinga vadītāja Baltijā Andra Līviņa.

«Opel» Līzings pēc būtības ir finanšu līzings uz 5 gadiem jaunas «Opel» automašīnas iegādei. Tajā pašā laikā tas ir «drošais līzings», jo klients, pērkot auto, saņem «Opel» Līzinga sertifikātu par riska apdrošināšanu maksātnespējas gadījumā. Šādā gadījumā dīleris kopā ar apdrošināšanas kompāniju garantē atpakaļpirkumu – mašīnas pārņemšanu, ja klients vairs nespēj pildīt savas turpmākās saistības.

«Opel» Līzings nodrošina klientam iespēju vienkārši atgriezt automašīnu pārdevējam bez soda sankcijām vai finanšu saistībām pret līzinga kompāniju. Šādā veidā klients neiekļūs situācijā, kad ienākumu samazināšanās dēļ nākas šķirties no auto un vēl jāmaksā bankai starpība starp automašīnas tirgus vērtību un atlikušo vērtību. Šo starpību sedz apdrošināšanas polise, kas darbosies visā līzinga perioda laikā.

Finansējuma trūkuma rezultātā, jaunu auto pirkšana Latvijā 2009. gadā ir sarukusi vairāk nekā par 80% salīdzinājumā ar 2008. gadu. Ekonomiskā situācija joprojām ir sarežģīta, un cilvēki ir ļoti piesardzīgi attiecībā uz jaunu finansiālu saistību uzņemšanos. Pārliecības trūkums ģimenēs par savu finansiālo stabilitāti ilgtermiņā, un ierobežotās līzinga iespējas attiecībā uz jaunu auto iegādi, rosināja kompāniju «Opel» un tās sadarbības partnerus piedāvāt jaunu, nebijušu līzinga veidu.

«Opel» pārdošanas, mārketinga un pēcpārdošanas direktors Baltijas valstīs Dragans Nenadovičs (Dragan Nenadovic) teic: «Šī brīža ekonomiskajā situācijā, kad visapkārt ir tik daudz neskaidrību, mēs vēlamies klientiem sniegt risinājumu uz kuru varēs paļauties, piepildoties sliktākajam nākotnes scenārijam. Esam pārliecināti, ka «Opel» Līzings pozitīvi iespaidos potenciālo klientu lēmumu par labu Opel auto iegādei.»

«Opel» Līzingu var noformēt Adam Auto un Hansa Auto salonos Rīgā, Liepājā un Ventspilī.
«Opel» Līzinga nosacījumi: finanšu līzings, līzinga periods 5 gadi, pirmā iemaksa – no 15%, procentu likme - 6% fiksētā likme + 3 mēnešu EURIBOR (likme tiek piemērota katram klientam individuāli un var mainīties atkarībā no darījuma specifikas un klienta kredītvēstures).

http://www.opel.lv/site/campaign/opellizings/index.html

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu