Meklē zelta labradora saimnieku

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas rītā Ziepniekkalnā tika atrasts zelta labradors ar brūnu apkakli, ļoti mīļš un draudzīgs. Viņš tika nogādāts patversmē, taču joprojām saimnieks nav atrasts.

Ceram atrast saimnieku vai jaunas mājas ar mīlošiem vecākiem. Šobrīd suns atrodas patversmē Līčos (biedrība "Dzīvnieku pansija Ulubele") un ļoti gaida savu saimnieku!

Šinī patversmē ir ļoti daudz dzīvnieku, kam ir nepieciešami jauni "vecāki" un jaunas siltas mājas.

Turklāt 2012.gada 7.oktobrī sporta centrā Mežaparks jau ceturto reizi notiks Latvijā lielākā suņu labdarības izstāde BIG Match Show, lai gūtu ziedojumus Juglas dzīvnieku patversmes "Labās Mājas" atbalstam, kā arī apbalvotu «Sunim draudzīgākais gada veikums» titula ieguvēju. Izstādē, kurā laipni aicināti piedalīties gan šķirnes, gan jauktu asiņu (bezšķirnes) suņu īpašnieki, kā arī vienkārši interesenti un dzīvnieku draugi, apmeklētāju pašu izvēlētā summa ieejas maksai būs ziedojums patversmei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu