«O!Kartes Akadēmiju» atstāj Kristaps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

8. marta vakarā, LNT kanāla tiešraidē norisinājās šova «O!Kartes Akadēmija” otrā izbalsošana. Divi dalībnieki – Mārtiņš un Kristaps, kuri svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu, stājās uz izbalsošanas strīpas. Lai gan abiem puišiem bija daudz atbalstītāju, skatītāji tomēr lēma, ka šovu jāpamet Kristapam.

Kristaps svētdienas koncertā, kad tika izpildītas skaistākās mīlas dziesmas, dziedāja Ingusa Pētersona dziesmu «Ar mīlestības pinekļiem».

Šova žūrija, kurai visa šova laikā vienu reizi ir iespēja piešķirt imunitāti kādam no šova dalībniekiem, arī šonedēļ savu iespēju neizmantoja un Kristapam iespēju palikt šovā nedeva.
 
Viena no versijām, kāpēc Kristaps vakar vakarā sēdēja uz izbalsošanas strīpas – puisis pārāk necienīgi pagājušajā nedēļā izturējās  pret Annu, tā arī esot bijusi viņa lielākā kļūda. Pats Kristaps, atrodoties uz izbalsošanas strīpas, atzina, ka ir sapratis savas kļūdas un otrreiz tās vairs neatkārtotu. «Es uzkāpu uz grābekļa, lai saprastu dažādas lietas – kā ir jārunā ar cilvēkiem un kā jāpietur savas emocijas. Ir jāmācās sevi kontrolēt,» sacīja Kristaps.

Atvadoties no saviem kolēģiem un skatītājiem, Kristaps apsolīja, ka dziedāšanu viņš nepametīšot. 

Sekojiet līdzi jauniešu izaugsmei un vērojiet šova tiešraides ik dienu pulksten 14.20, 18.40 un 23.00! 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu