«O!Kartes Akadēmijas» ceturtā koncerta labākā - Evija Sloka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Svētdienas vakara «O!Kartes Akadēmijas» koncertā, lielāko skatītāja atbalstu un ceturtā koncerta uzvarētājas godu ieguva Evija.

Desmit «O!Kartes Akadēmijas» dalībnieki priecēja skatītājus izpildot dziesmas no kinofilmām  un teātra izrādēm.

Vislielāko žūrijas atbalstu, kuras sastāvā bija aktrise Rēzija Kalniņa, mūziķi Jānis Stībelis un Lauris Reiniks, kā arī izdevniecības «Mikrofona Ieraksti» vadītājs Guntars Račs, ieguva Mareks un Evija.

Mareks svētdienas koncertā uzstājās ar Valta Pūces dziesmu «Ar dievu meitenes» no populārās teātra izrādes «Šveiks», kuru bija aranžējis kā balādi, bet Evija dziedāja  Zigmāra Liepiņa dziesmu «Atceries, Lāčplēsi» no rokoperas «Lāčplēsis». Arī skatītāji lēma, ka ceturtajā koncertā jāuzvar Evijai un tieši viņa saņēma vislielāko savu līdzjutēju atbalstu.

Vismazāko skatītāju atbalstu ceturtajā koncertā ieguva Laima un Saipo. Laima izpildīja Guntara Rača dziesmu «Baltā dziesma» no izrādes «Leģenda par zaļo jumpravu», bet mēģināja visus pārsteigt izpildot dziesmu «Para, para, paradujemsja» no kinofilmas «Trīs musketieri».

Laima uz izbalsošanas strīpas šovakar stāsies pirmo reizi, toties Saipo šī jau būs otrā reize, kad puisis pirmdienas vakarā cīnīsies par iespēju palikt šovā.

Kurš no jauniešiem pametīs šovu, skaties jau pirmdien, 15. martā, plkst.21.05 LNT!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu