Ierakstu kompānija atceļ Meraijas Kerijas albuma izdošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Tikai nedēļu pirms klajā vajadzēja nākt amerikāņu popmūzikas dziedātājas Meraijas Kerijas 13.studijas albumam «Angels Advocate», viņas menedžeris paziņojis, ka Kerijas ierakstu kompānija «Mercury» nolēmusi albumu neizdot.

Dziedātājas albumam, kurā bija iekļauti pagājušā gada albuma «Memoirs of an Imperfect Angel» dziesmu remiksi, sākotnēji bija paredzēts iznākt februārī, taču janvāra beigās dziedātāja albuma klajā nākšanu pārcēla uz marta beigām. Tagad Kerijas menedžeris apliecināja, ka ierakstu kompānija «Mercury» albuma izdošanu atcēlusi vispār.

Tomēr ieguldītais darbs zudumā neies, jo dažas no dziesmām tiks izdotas kā singli. Arī pati dziedātāja nolēmusi neļaut šādam pavērsienam viņu sarūgtināt un vēlas sākt darbu pie cita ieraksta, kas varētu būt Ziemassvētku albums. «Mēs skatāmies cita studijas albuma vai Ziemassvētku albuma virzienā,» pavēstīja viņas pārstāvis. «Lēmums vēl nav pilnībā pieņemts. Tas ir radošs process, ko nedrīkst sasteigt.«

Iepriekš Meraija Kerija atklāja, ka apsver iespēju pamest ierakstu kompāniju «Mercury» un pāriet pie «Sony», ar kuru viņa uzsāka savu karjeru un ko kādreiz vadīja viņas bijušais vīrs Tomijs Motola.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu