Mūrniece Jelgavā atzinīgi novērtē dienestu darbu plūdu laikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Leiburga/LETA

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) atzinīgi novērtējusi Jelgavas pilsētas un novada atbildīgo dienestu un pašvaldību darbu plūdu laikā. «Pašlaik tiek ļoti rūpīgi un koordinēti strādāts,» Jelgavā tikšanās laikā ar Jelgavas un novada pašvaldību, kā arī atbildīgo dienestu pārstāvjiem sacīja Mūrniece.

Gan Jelgavas pilsētas, gan novada un atbildīgo dienestu pārstāvji ministrei sniedza pārskatu par darbu plūdu laikā.

Kā aģentūra LETA jau ziņoja, iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL), kā arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieks ģenerālis Ainars Pencis šodien apmeklē plūdu skarto Jelgavas pilsētu un novadu.

Ministre tika informēta, ka situācija gan Jelgavas pilsētā, gan novadā vēl joprojām ir nopietna. Ūdens līmenis Lielupē dažviet krītas, bet citur savukārt paaugstinās, radot jaunas plūdu apdraudētas teritorijas.

Pēc tikšanās Jelgavas pilsētas domē pilsētas viesi un atbildīgās personas devās uz Jelgavas pili un pašlaik visvairāk plūdu apdraudēto Kalnciema pagastu.

Kā vienu no svarīgākajiem darbiem pēc plūdiem gan Mūrniece, gan citi klātesošie atzina Lielupes lejteces gultnes iztīrīšanu, kas jūtami veicinātu ledus aizplūšanu tālāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu