Vēbers: «Red Bull» ir fantastiska komanda

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Pirmās formulas (F-1) austrāliešu pilots Marks Vēbers no «Red Bull» komandas piektdien paziņoja, ka komanda ir lieliska un pēc pirmajiem diviem sezonas posmiem nekas vēl čempionātā nav izšķirts.

Līdz ar to viņš noraidīja F-1 leģendas, austrieša Nikija Laudas izteikumus, ka «Red Bull» formulu nespēja veikt visu sacensību distanci jau praktiski ir novedusi pie tā, ka nevienu titulu «Red Bull» šajā sezonā neizcīnīs.

«Vēl čempionātā jāsadala 750 punkti, nekas nav beidzies. Lauda, protams, var pateikt savas domas, bet sezona beidzās novembrī un mēs strādājam vairāk, kā citi, lai rezultātus uzlabotu,» paskaidroja Vēbers.

Šīs sezonas pirmajos divos posmos Bahreinā un Austrālijā «Red Bull» piloti Vēbers un Sebastjans Fetels uzrādīja lieliskus laikus treniņbraucienos un kvalifikācijā, taču sacensībās komandai tik labi neveicās.

Labākā uz doto brīdi ir Fetela izcīnītā ceturtā vieta Austrālijas «Grand Prix» un komandu kopvērtējumā «Red Bull» ir ieguvusi tikai 18 punktus un atrodas piektajā vietā.

Jau ziņots, ka pēc šīs sezonas diviem posmiem Fernando Alonso no «Ferrari» ir F-1 kopvērtējuma līderis ar 37 punktiem.

Otrais F-1 kopvērtējumā ar 33 punktiem ir Alonso komandas biedrs Felipe Masa, bet pie 31 punkta ticis 2009.gada pasaules čempions Batons.

Konstruktoru kausa izcīņā «Ferrari» ir pirmajā vietā ar 70 punktiem, par 16 punktiem atpaliek «McLaren-Mercedes», bet trešajā vietā ir «Mercedes GP» ar 29 punktiem.

Šajā nedēļas nogalē Malaizijā risinās čempionāta trešais posms. Sestdien piloti aizvadīs kvalifikācijas sacensības, bet sacensības notiks svētdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu