«Stipro skrējiens» pulcē daudzus spēka vīrus un dāmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Sacensībās «Stipro skrējiens», kas sestdien pirmo reizi notika sporta kompleksa «333» trasē pulcēja kuplu dalībnieku skaitu. Vairāk kā 540 vīru, gandrīz 160 dāmu, kā arī 79 komandas šajā drēgnajā sestdienas rītā jau no paša sāka pulcēties sporta kompleksā «333». Tā bija lieliska diena gan dalībniekiem, gan atbalstītājiem, kas kuplā skaitā juta līdzi un skaļiem saucieniem uzmundrināja savējos.

Neliels ieskats skrējienā un dalībnieku komentāri:

Pirmās trasē devās dāmas, kurām nācās pārvarēt aptuveni sešu kilometru distanci. Finišu sasniedza 125 dalībnieces. Pirmās vietas ieguvēja Inga Dauškāne uzrādīja rezultātu 26 minūtes un 55,44 sekundes. Otrajā vietā ierindojās Lāsma Grīnberga, bet trešajā - Baiba Zvirbule.

Vīru skrējienā piedalījās 493 dalībnieki un viņiem bija jāpārvar aptuveni 7 kilometri. Uzvarētāja Jāņa Krūmiņa finiša laiks - 26 minūtes un 5,52 sekundesm, otrajā vietā ierindojās Jurijs Misjuns un Normunds Freimanis.

Labākās trīs komandas apmēram septiņus kilometrus garajā trasē šoreiz bija «Jaunsardze Saldus- 2», «Morfijs» un «Jaunsardze Saldus- 1».

«parstiprulatviju.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu