«O!Kartes Akadēmijā» atgriežas Kristaps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: okartesakademija.lv

«O!Kartes Akadēmijā» aizvadītās nedēļas svētdienas vakars bija īpaši svarīgs, jo pēc koncerta tika noskaidrots, kurš no četriem izbalsotajiem  dalībniekiem atgriezīsies šovā. Vislielāko atbalstu ieguva Kristaps - tieši viņš atsāka  dalību «O!Kartes Akadēmijā».

Uz «O!Kartes Akadēmijas» skatuves kāpa ne tikai astoņi esošie šova dalībnieki, bet arī četri izbalsotie studenti. Par iespēju atgriezties šovā sacentās sievišķīgā Lea, šarmantā Laima, izturētā Made un vienīgais izbalsotais puisis – Kristaps.

Laima svētdienas koncertā dziedāja R.Paula dziesmu «Viss nāk un aiziet tālumā» arī Lea izpildīja Paula dziesmu, meitene dziedāja dziesmu «Par pēdējo lapu». Kristaps atgriešanās koncertā dziedāja savu dziesmu «Šai vietā», bet Made izpildīja F.Ķiģeļa dziesmu «Cerību laiks».

Žūrija bija skarba un ļoti kritiski vērtēja izbalsoto dalībnieku sniegumu, tomēr skatītāji bija labvēlīgāki un neskatoties uz skarbo žūrijas vērtējumu, visvairāk atbalstīja Kristapu. Tieši puisis no Liepājas ieguva iespēju atgriezties šovā un jau šovakar viņš ar visām savām mantām dosies uz «O!Kartes Akadēmijas» telpām.

Lai gan skatītāji šoreiz varēja balsot tikai par četriem izbalsotajiem dalībniekiem, arī šovā esošie astoņi studenti saņēma savas atzīmes - viņus šoreiz vērtēja tikai žūrija. Visvairāk balsis saņēma Evija, bet viszemāko žūrijas vērtējumu un nepatīkamo iespēju pirmdienas vakarā sēdēt uz izbalsošanas strīpas ieguva Mārtiņš.

Pirmdien «O!Kartes Akadēmijā» notiks vēl kāds līdz šim nebijis notikums – iekšējais balsojums – dalībniekiem vajadzēs pašiem lemt, kurš būtu pelnījis sēdēt uz izbalsošanas svītras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu