«O!Kartes Akadēmiju» pamet Mārtiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

12. aprīļa vakarā jau ceturtais dalībnieks pameta «O!Kartes Akadēmiju», šis vakars liktenīgs izrādījās Mārtiņam un puisim nācās atvadīties no saviem «O!Kartes Akadēmijas» kolēģiem, vēsta «O!Kartes Akadēmijas» majaslapa.

Šovakar uz izbalsošanas strīpas sēdēja pozitīvais Mārtiņš, kurš svētdienas koncertā ieguva zemāko žūrijas vērtējumu un karstasinīgākā «O!Kartes Akadēmijas» studente Anna, kuru iekšējā balsojumā izbalsoja paši studenti. Šī Mārtiņam bija jau trešā reize, kad puisis sēž uz izbalsošanas strīpas, turpretī Anna šovakar pirmo reizi izbaudīja ko nozīmē būt tikai soļa attālumā no izbalsošanas.

Uzzinot, ka izbalsota iekšējā balsojumā Anna bija ļoti sarūgtināta, bet sēžot uz izbalsošanas strīpas meitene atzina, ka tomēr cer uzlabot attiecības ar saviem kolēģiem un vairāk ieklausīties apkārtējos.

Mārtiņš jau pa dienu nekautrējās sacīt, ka viņa svētdienas uzstāšanas nebija veiksmīga un viņam pašam kauns no sava  snieguma, tāpēc puisis piekrita, ka šoreiz pamatoti sēž uz izbalsošanas strīpas.

Šoreiz skatītāji lēma, ka otra iespēja jāsniedz karstasinīgajai un patiesajai Annai - 12.aprīļa vakars liktenīgs izrādījās tieši pozitīvajam un mūžam smaidošajam Mārtiņam.

«Negribas iet projām, bet ko darīt. Nākšu ciemos, šīs man ir otrās mājas. Ir skumji,» atvadoties no saviem kolēģiem un skatītājiem sacīja Mārtiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu