«O!Kartes Akadēmijas» kārtējo reizi labākā ir Evija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Devītajā «O!Kartes Akadēmijas» koncertā, kurā dalībnieki dziedāja «Radio SWH» topu labākās dziesmas latviešu valodā, vislielāko skatītāju atbalstu un kārtējo pirmo vietu ieguva Evija, vēsta informācija akadēmiajs mājaslapā.

Pēc pagājušās nedēļas soda izciešanas, kad Evija, Samanta, Mareks un Mārtiņš četras dienas nevarēja apmeklēt nodarbības un pilnvērtīgi sagatavoties svētdienas koncertam, šonedēļ jaunieši ļoti nopietni  strādāja pie pasniedzējiem un to varēja arī redzēt šajā koncertā. Arī žūrija, kuras sastāvā bija mūziķis Jānis Stībelis, aktrise Rēzija Kalniņa, «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un mūzikas producents Guntars Račs, atzina, ka jaunieši šīs nedēļas koncertam bija sagatavojušies daudz labāk nekā iepriekšējā svētdienā.

Šis koncerts bija interesants ar to, ka jaunieši kāpa uz lielās skatuves un izpildīs pēdējā laika latviešu labākos radio hītus. Kristaps dziedāja Ivo Fomina smeldzīgo balādi «Laid, lai notiek», Nikolajs izpildīja A.Grīva tik populāro dziesmu  «Vadiņi», bet  Mareks svētdienas koncertā dziedāja L.Reinika jaunāko hītu «Pasakā».

Viens no interesantākajiem priekšnesumiem bija Annai, kura šo svētdien dziedāja līdz šim sev neraksturīga stila dziesmu – grupas «Tā tā tā» roķīgo «Tu esi dinamīts».
Netipisku dziesmu sev izpildīja arī Saipo, kurš šonedēļ gatavoja grupas «Double faced eels» dziesmu «Zilais Valis».

Dīdžeja tēlā iejutās Ivars, kurš dziedāja grupas «Otra Puse» dziesmu «Nakts vai rīts».
Evija svētdienas koncertā izpildīja M.Freimaņa dziesmu «Bums», bet Samanta dziedāja Gaujarta romantisko dziesmu «Putekļi».

Tieši Evija ieguva lielāko skatītāju atbalstu un pirmo vietu, bet vismazāko skatītāju atbalstu saņēma Ivars un Kristaps, kuri rīt sēdēs uz izbalsošanas strīpas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu