SCP gandarīta par ministru amatu kandidātiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Politiskās partijas «Sabiedrība Citai Politikai» (SCP) valdes priekšsēdētājs Aigars Štokenbergs ir gandarīts, ka valdību atbalstošās partijas ir pieteikušas cienījamus kandidātus vakantajiem ministru amatiem, informē partijā.

«Šodien mēs esam uzzinājuši jau vairākus labus kandidātus. Ministru prezidenta Valda Dombrovska aicinājums katrai no partijām izvirzīt kandidātus visiem ministru amatiem ir bijis pamatots. Kompetenta ir Pilsoniskās savienības kandidāte Antra Sakne Veselības ministra amatam. Neapšaubāmi nozares profesionāļi, tajā skaitā SCP virzītie Artis Pabriks un Aleksejs Loskutovs, ir pieteikti ārlietu un tieslietu nozarēs. Arī ZZS ar saviem kandidātiem ir atbalstījusi premjera iniciatīvu. Pastāv reāla iespēja jau šonedēļ Saeimā balsot par jaunajiem ministriem,» norāda Štokenbergs.

Tomēr pastāv bažas, ka no valdības aizejošās Tautas partijas vēlme steigā likvidēt Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju (RAPLM), ir nepārdomāta, norāda partija. Tā ir bīstama pašvaldību iesāktajiem un Eiropas Savienības līdzfinansētajiem infrastruktūras uzlabošanas projektiem. Steiga un neapdomība var radīt zaudējumus tiem ļaudīm laukos un pilsētās, kas cer uz labākiem apstākļiem savai uzņēmējdarbībai, cer uz darba vietām, ko daudzie aizsāktie projekti sola.

Šādos apstākļos SCP aicina ieklausīties Latvijas Pašvaldību savienības, informatizācijas ekspertu, kā arī valdības koalīcijas partneru ZZS viedoklī un nepieļaut sasteigtus lēmumus attiecībā uz RAPLM. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu