Lidostas «Rīga» neiegūtie ienākumi vulkāna dēļ sasnieguši 230 400 latu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Saistībā ar Īslandes vulkāna izraisītajām sekām laika periodā no 15.aprīļa līdz 21.aprīlim VAS «Starptautiskā lidosta «Rīga»» neiegūtie ieņēmumi kopumā sasnieguši 230 400 latu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja lidostas preses pārstāve Santa Auguste.

Kā ziņots, lidostas peļņa 2008.gadā sasniegusi 2,69 miljonus latu, liecina uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA «Lursoft» informācija. Tas ir par 9,2% vairāk nekā 2007.gadā, kad lidostas peļņa bija 2,46 miljoni latu.

Savukārt Latvijas nacionālās lidsabiedrības AS «Air Baltic Corporation» («airBaltic») zaudējumi tiek lēsti viena miljona latu apjomā, iepriekš paziņoja «airBaltic» prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks.

Jau ziņots, ka 15.aprīlī Īslandē izvirda vulkāns Eijafjadlajegidla, kas paralizēja Eiropas aviosatiksmi un radīja sabiedrības bažas par pelnu kaitīgo ietekmi uz vidi. Lidosta «Rīga» bija slēgta no 15.aprīļa līdz 20.aprīlim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu