Tēvs ar cirvi nosit dēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sestdien pulksten 1.35 Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes dežūrdaļā saņemts izsaukums uz kādu adresi Valmierā. Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka dzīvoklī nogalināts kāds 1986. gadā dzimis vīrietis, portālam «Apollo» pavēstīja Valsts policijas pārstāve Linda Neimane-Zobena.

Aizdomās par slepkavības izdarīšanu aizturēts 1961. gadā dzimis vīrietis, kurš ir nogalinātā tēvs. Tiesa aizdomās turamajam piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu.

Sākts kriminālprocess par slepkavību, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem.

Noskaidrots, ka vīrietim smagi miesas bojājumi, kā rezultātā iestājusies nāve, nodarīti, vairākas reizes sitot pa galvu ar cirvi. Pirms slepkavības abi kopīgi lietojuši alkoholu un strīdējušies. Strīdam bijuši sadzīviski motīvi. 

Ģimene jau iepriekš bijusi policijas redzeslokā saistībā ar pārkāpumiem, kad kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlušies kautiņi. Policijā reģistrēta informācija, ka aizvadītās nedēļas laikā nogalinātā vīrieša tēvs griezies policijā ar iesniegumu, ka dēls viņam draudējis ar nazi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu