Festivāla «Rīgas Ritmi 2010» biļešu pārdošana jau sākusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sākusies biļešu pārdošana uz festivāla «Rīgas Ritmi 2010» koncertiem. Biļetes nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un internetā.

Festivāla galvenie koncerti notiks no 1. līdz 3. jūlijam Rīgas Kongresu namā un vakara koncerti klubā «Artelis». Savā desmitā jubilejas gadā festivāls mūzikas mīļotājiem sniedz iespēju dzirdēt un redzēt pasaules līmeņa māksliniekus, piedāvājot ar vienu biļeti apmeklēt divus koncertus Rīgas Kongresu namā. Biļešu cenas no Ls 5 līdz Ls 25.

  • 1.jūlijā plkst.19.00 Gerald Clayton Trio /ASV/ un Māris Briežkalns Quintet feat. Intars Busulis «Latvian Evergreens».
  • 2.jūlijā plkst.19.00 Antonio Forcione /Itālija/ un Sashird Lao /Francija/.
  • 3.jūlijā plkst.19.00 Sebastian Schunke meets Olvido /Vācija/Kuba/ un Bill Evans & Robben Ford «Soulgrass meets Blues» /ASV/.

Īpašs piedāvājums -  SUPERBIĻETE! Ar to klausītāji VISUS koncertus Kongresu namā varēs apmeklēt par īpašu cenu – vien Ls 30. Šis piedāvājums ietver centrālo pasākumu vēl izdevīgāku apmeklējumu un dod iespēju iegādāties biļeti uz visiem koncertiem Rīgas Kongresu namā ar 50% atlaidi. Superbiļešu skaits ierobežots!
  
Uz festivāla koncertiem klubā «Artelis» biļešu cena ir Ls 7, visas vietas paredzētas pie galdiņiem. Savukārt brīvdabas koncerti Vērmanes dārzā būs bez maksas.

28.jūnija līdz 3.jūlijam «Rīgas Ritmi» atzīmēs savu 10 gadu pastāvēšanas jubileju, piedāvājot plašu programmu ar vairāk nekā 20 koncertiem Rīgas koncertzālēs un mūzikas klubos!

Biļetes: «bilesuserviss.lv».
Informācija: «rigasritmi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu