KNAB darbinieki vēstulē izteikuši neuzticību Vilnītim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) operatīvie darbinieki un izmeklētāji visiem biroja darbiniekiem izsūtījuši atklātu vēstuli, kurā faktiski izsaka neuzticību tā vadītājam Normundam Vilnītim, raksta «Latvijas Avīze» atsaucoties uz portālā «ir.lv» publicēto informāciju.

Vēstulē atklāts, ka biroja operatīvajiem darbiniekiem nav izprotama Vilnīša  pakļautībā esošās iekšējās drošības nodaļas vēršanās pret biroja «vecajiem» darbiniekiem, pašreizējai operatīvās izmeklēšanai grupai alternatīvas grupas izveidošana paša priekšnieka pakļautībā, it kā lai darbotos reģionos, pieļautā iespēja atteikties no partiju finanšu kontroles, pret ko iebilst abi viņa vietnieki, kā arī pieļāvums, ka varētu likvidēt viena vietnieka amatu.

«Virkne veco darbinieku ir pametuši darbu birojā, citi to dara šobrīd. Runājot par iemesliem, kas kalpo par pamatu šādai izvēlei, nākas dzirdēt jūsu uzvārdu,» teikts vēstulē. «Mēs uzskatām, ka vēršanās pret mūsu kolēģiem vislielākajā mērā ir saistīta ar viņu principiālo nostāju dažādu dienesta jautājumu risināšanā. Mums ir radies priekšstats, jācer – kļūdains, ka jūs būtu priecīgs, ja birojā nestrādātu tādi darbinieki kā Juta Strīķe, Alvis Vilks.»  

Vienlaikus Vilnītis norāda, ka vēstule neesot neuzticības izteikšana, turklāt viņš plānojot atbildēt, arī izplatot vēstuli.

Valdis Dombrovskis trešdien nolēmis apturēt uzsāktos biroja reorganizācijas procesus un neveidot jaunas paralēlas struktūras, kas dublētu darbu reģionos un Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu