Pastiprinās baumas par Meraijas Kerijas grūtniecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu bulvārpresē pastiprinās baumas par popzvaigznes Meraijas Kerijas grūtniecību, kaut arī pati dziedātāja un viņas vīrs Niks Kenons savos izteikumos bijuši izvairīgi. Minējumi par gaidāmo mazuli pastiprinājās 25.maijā, kad Kerija negaidīti atteicās no līdzdalības Tailera Perija topošajā filmā «For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow is Enuff», kā iemeslu tam minot «ārsta rīkojumu».

40 gadus vecā Kerija atteikusies sniegt kādus komentārus, taču viņas vīra pēdējo dienu izteikumi netieši apstiprina gaidāmos jaunumus, raksta žurnāls «US Weekly».

29 gadus vecais Kenons savā kontā tviterī aizstāvējis savas sievas klusēšanu.

«Ja un kad mana sieva būs gatava izteikt KĀDU paziņojumu par privātām lietām, viņa to darīs pati personīgi,» trešdienas vakarā rakstīja Kenons.

Arī ceturtdien Kenons savā radiošovā pauda līdzīgus komentārus.

«Es esmu pārliecināts, kad mana sieva būs gatava kādiem paziņojumiem, viņa tos vispirms nesniegs medijiem. Viņa pateiks savai ģimenei, viņa pateiks saviem draugiem un tad, kad viņa būs gatava dalīties ar visu pasauli, kas ir viņas lielā ģimene un draugi, viņa par to pateiks visiem,» sacīja Kenons.

Amerikāņu popzvaigzne Meraija Kerija ar reperi un aktieri Niku Kenonu salaulājās 2008.gada maijā.

Kerija un Kenons satikās viņas jaunā singla «Bye Bye» videoklipa uzņemšanas laikā 2008.gada marta beigās. Pēc tam abi tika vairākas reizes redzēti kopā sabiedriskos pasākumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu