Jūrmalas domniecēm bail, ka Munkevicu atbrīvos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Neraugoties uz to, ka prokurore uzskata, ka laist brīvībā Munkevicu līdz tiesai nedrīkst, – pēc pirmā Jūrmalas skandāla pieredze esot bēdīga, Jūrmalas domnieces, kuras liecināja pret bijušo Jūrmalas mēru Raimondu Munkevicu, baidās par sekām, kas varētu būt, ja viņš tiktu atbrīvots no apcietinājuma, vēstī laikraksts «Diena». 

Iveta Blaua (JL) atzīst, ka doma par Munkevica atbrīvošanu nav patīkama, jo «dzīvē daudz kas notiek». Savukārt domes deputāte Marija Vorobjova esot satraukta par savu drošību, laikrakstam norādīja viņas palīgs Dmitrijs Goroševskis.

Prokurore Velta Zaļūksne neizslēdz iespēju, ka Munkevica un Normunda Pīranta atbrīvošanai līdz tiesai varētu būt sekas, piemēram, liecinieku ietekmēšana, lai viņi atteiktos no liecībām. Šajā ziņā prokurorei esot rūgta pieredze. Viņa pieļauj, ka abi apsūdzētie varētu pamest valsti. Turklāt Pīrants bieži braucis uz Latīņamerikas valstīm, ar kurām Latvijai nav līgumu par aizdomās turēto personu izdošanu. Prokurore gan norādīja, ka patlaban esot priekšlaicīgi runāt par iespējamo sodu abiem apsūdzētajiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu