Rianna debitēs kino

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja Rianna debitēs kino - Pītera Berga režisētajā spēles «Battleship» ekranizācijā, vēsta «Collider.com».

Filmā spēlēs arī Aleksandrs Skāšgords un Teilors Kičs. Kā vēsta kino industrijas izdevums «Variety», Kitčs spēlēs jūras kara virsnieku, savukārt Skāšgords - viņa brāli. Kāda loma būs Riannai, pagaidām nav zināms.

Bergs ir jau apstiprinājis, ka atšķirībā no vairākiem citiem vasaras grāvējiem, kas iznāks 2012.gadā, «Battleship» nebūs 3D. Tā vietā režisors grib uzmanību vērst uz stāstu. «Man neizgāja no prāta doma radīt ticamu kontekstu. Man šķita, ka filma, kur Amerika karo pret Ķīnu, vai filma, kur Amerika karo ar Angliju vai Austrāliju, vai Japānu, vai kādu no valstīm, kurām ir nopietna flote, līdzināsies šovinistiskas amerikāņu militārajam treniņam. Man patīk doma par kaut ko lielāku, tiešām iespaidīgu un izaicinošu.»

Filmas uzņemšana sāksies tuvākajā laikā, un uz ekrāniem tā nonāks 2012.gada pavasarī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu