«Lattelecom» paraksta kredītlīnijas līgumus ar «Swedbank» un «Danske Banku»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/Leta

Latvijas lielākais elektronisko pakalpojumu sniedzējs «Lattelecom» šonedēļ parakstījis līgumu ar «Danske Banku» par 20 miljonu eiro lielas kredītlīnijas saņemšanu uz turpmākajiem diviem gadiem, savukārt ar «Swedbank» – par 10 miljoniem latu uz vienu gadu, informē «Lattelecom» Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu vadītāja Līga Bite.

«Par stratēģisko mērķi tuvākajiem gadiem Lattelecom ir izvirzījis kļūšanu par labāko klientu apkalpošanas uzņēmumu Latvijā, un mēs ilgtermiņā plānojam investīcijas vairākos nozīmīgos projektos, lai sasniegtu šo mērķi. Noslēgtie līgumi par kredītlīniju saņemšanu ļauj «Lattelecom turpināt attīstīt arī tādus valstiski nozīmīgus pakalpojumus, kā, piemēram, optiskā tīkla infrastruktūras izbūve visā Latvijā,» norāda «Lattelecom» Galvenais finanšu direktors Gints Bukovskis.

«Danske Bankas» korporatīvo klientu pārvaldes direktors Ivars Ērkšķis ir gandarīts par uzsākto sadarbību: «Esam lepni par to, ka «Danske Banka» ir viena no konkursa kārtībā izvēlētajām bankām finansējuma nodrošināšanā «Lattelecom». Šis ir uzņēmums, kura veiksmīgā darbība pierāda, ka ekonomikas lejupslīdes laiks patiešām ir iespēju laiks. Uzņēmuma reputācija, stabilie finanšu rādītāji un kvalitatīvie pakalpojumi ir trīs vaļi, kuru dēļ esam lepni tikt saistītiem ar šī uzņēmuma vārdu.»
 
Arī «Swedbank» valdes loceklis un Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Daniils Ruļovs uzsver, ka «Lattelecom» darbībā skaidri redzama mērķtiecīga virzība uz attīstību un izaugsmes veicināšanā tiek ieguldītas investīcijas.

«Lielākais sasniegums bankai ir klientu panākumi, un kompleksa, daudzpusīga sadarbība ar klientu ir vislabākā bāze, lai šo mērķi sasniegtu,» saka Ruļovs. ««Swedbank» un «Lattelecom» daudzpusīgā sadarbība ilgst jau gandrīz 15 gadus. Uzņēmumi sadarbojas kā partneri arī daudzās nozīmīgās iniciatīvās – piemēram, šogad projektā Izrāviens  kopīgi tiek veicināta Latvijas eksportējošo uzņēmumu konkurētspēja,» norāda Ruļovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu