«Lattelecom» atlīdzina sievietei, kas palīdzējusi novērst kabeļu zādzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/Leta

«Lattelecom» ir pasniedzis pirmo atlīdzību cilvēkam, kura sniegtā informācija bija pietiekama, lai aizturētu personu, kas ļaunprātīgi bojāja «Lattelecom» infrastruktūru, informē «Lattelecom» Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

Pateicoties Juglas daudzdzīvokļu nama iedzīvotājas rīcībai un Valsts policijas Teikas iecirkņa darbinieku operatīvajai rīcībai, pagājušajā nedēļā izdevās aizturēt personu, kas ļaunprātīgi bojāja un centās nozagt «Lattelecom» kabeli. Policijas ekipāžai izdevās ierasties pāris minūšu laikā, kopš informācijas saņemšanas un aizturēt noziedznieku notikuma vietā.

«Laiks bija karsts un pa nakti bija atstātas vaļā balkona durvis. Ar vīru sadzirdējām īpatnēju skaņu, tāpēc piegāju pie loga. Skatos, tur cilvēks velk kabeli no kabeļu akas. Pārsteidza viņa bezkaunība, jo draudot, ka zvanīšu policijai, zaglis nereaģēja. Tad arī pilnīgi pašsaprotami likās, ka par šo gadījumu noteikti jāinformē policija,» par naktī pieredzēto stāsta aculieciniece.

Tā kā aculieciniece ir «Lattelecom» klients, pateicībā par nesavtīgo rīcību, dāvanā no uzņēmuma viņa saņem iespēju gadu bez maksas skatīties «Lattelecom» Interaktīvo TV un tās piedāvātās Tematiskās pakas.

«Lattelecom» kabeļu ļaunprātīgas bojāšanas un zādzības gadījumos, daļai iedzīvotāju tiek traucēti balss un datu pārraides sakari. Šādas situācijas ne tikai ierobežo dažādu uzņēmumu un iestāžu funkciju veikšanu pilnā apjomā, nodrošinot savus pakalpojumus, bet arī iedzīvotājiem rada virkni neērtību, tai skaitā ierobežotu iespēju veikt arī ārkārtas zvanus, norāda Bite.

«Lattelecom» vadība ir pieņēmusi lēmumu, sniegt atlīdzību ikvienam, kura sniegtā informācija būs pietiekama, lai aizturētu iesaistītās personas un atklātu vai novērstu noziegumus, kas vērsti pret «Lattelecom» īpašumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu