Kriss Brauns atgriežas topu virsotnēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Amerikāņu R&B dziedātājs Kriss Brauns atgriezies topu virsotnēs ar singlu «Deuces» no savas dziesmu izlases «Fan of a Fan».

21 gadus vecais mūziķis, kas pēc 2009.gada piekaušanas incidenta nevarēja lepoties ar sevišķiem panākumiem mūzikas karjerā, nonācis «Billboard» R&B un hiphopa dziesmu topa pirmajā vietā.

2009.gada nogalē Brauns bija izdevis savu trešo albumu «Graffiti», kas kļuva par viņa vissliktāk pirkto ierakstu, turklāt saņēma visai sliktas atsauksmes no kritiķiem.

Kā ziņots iepriekš, pagājušajā gadā īsi pirms «Grammy» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijas 8.februārī starp Krisu Braunu un viņa toreizējo draudzeni Rianu izvērsās strīds, kura rezultātā Brauns viņu piekāva. Tiesa piesprieda viņam piecu gadu pārbaudes laiku, sešus mēnešus sabiedriskajos darbos, kā arī aizliegumu tuvoties Rianai piecus gadus. Bez tiesas piespriestā soda viņš arī saņēma plašu sabiedrības nosodījumu un zaudēja vairākus reklāmas līgumus.

Krisa Brauna jaunākais singls «Deuces»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu