Lindsija Loena grib atvērt savu rehabilitācijas klīniku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Lindsijas Loenas cīņa ar alkohola un narkotiku atkarībām iedvesmojusi viņu atvērt rehabilitācijas centru, lai palīdzētu citiem jauniešiem ar līdzīgām problēmām, atklājusi Holivudas aktrises māte.

Šobrīd 24 gadus vecā zvaigzne ārstējas rehabilitācijas centrā «Betty Ford Centre», kur viņa nonākusi saskaņā ar tiesas lēmumu pēc tam, kad kāds no regulārajiem narkotiku testiem izrādījās pozitīvs.

Pirmdien notikušajā televīzijas raidījumā «Today» aktrises māte Dina Loena izteica cerību, ka šī ārstēšanās rehabilitācijas centrā būs citādāka. «Es lūdzu Dievu un ceru, ka viņai tas izdosies - viņa vēlas izveidot pati savu centru, lai palīdzētu citiem bērniem,» atklāja Dina Loena.
Pēc viņas vārdiem, aktrisei kļūst aizvien labāk un tagad viņa ir «laimīga, atbrīvota, gluži kā cits cilvēks».

Kā ziņots iepriekš, jūlija sākumā Losandželosas tiesnese piesprieda aktrisei trīs mēnešu cietumsodu par iepriekšējā spriedumā noteikto probācijas nosacījumu pārkāpšanu, tomēr vēlāk cietumsoda termiņš tika saīsināts līdz divām nedēļām. Pēc tiesas nozīmētās piespiedu ārstēšanās rehabilitācijas klīnikā, kas ilga 22 dienas, Loena bija atkal uz brīvām kājām, taču viņai bija jāveic regulāras pārbaudes uz alkohola un narkotiku klātbūtni organismā, kā arī jāturpina apmeklēt palīdzības programma.

Iepriekšējais sods - nosacīta brīvības atņemšana uz trīs gadiem - aktrisei tika piespriests 2007.gadā, kad viņa stājās tiesas priekšā saistībā ar apsūdzību agresīvā braukšanā un automašīnas vadīšanā alkohola reibumā.

24 gadus vecā aktrise jau ilgus gadus ir pazīstama skatītājiem. Bērnībā viņa strādāja par modeli, bet pēc tam kļuva par Disneja kinostudijas bērnu un jauniešu filmu zvaigzni. Viņas pazīstamāko filmu vidū ir «The Parent Trap» («Dvīņu slazdā»), «Freaky Friday» («Dīvainā piektdiena») un «Herbie: Fully Loaded» («Hērbijs: Pilnā aprīkojumā»). Loenas aktierspēli augstu novērtēja kolēģi un kino kritiķi, un viņa ātri vien pievienojās A klases aktieru grupai, strādājot ar tādām kino zvaigznēm kā Merila Strīpa un Džeina Fonda. Apcietinājuma un ārstēšanās dēļ viņa pārtrauca filmēšanos savā jaunākajā projektā - drāmā «Inferno» par septiņdesmito gadu porno zvaigzni Lindu Lavleisu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu