Kā saglabāt skaistu ādu vājējot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Esat novājējusi. Apsveicami! Kā jūtās jūsu āda? Daži padomi, kā saglabāt skaistu ādu, nometot liekos kilogramus.

Daba ir tā iekārtota - nometot liekos kilogramus ļoti jārūpējās par ādu, lai tā nenovīstu.
Ādas stāvokli pēc vājēšanas ietekmē daudzi faktori, galvenais - cik kilogramu esat nometusi.

Līdz 10 kilogramiem - nav tik traki, muskuļu tonusu varat atgūt salīdzinoši īsā laikā. Ja jau varējāt nomest 10 kilogramus, varēsiet arī parūpēties par savu ādu - apmeklējiet reizi nedēļā spotra zāli, reizi divās nedēļās saunu  un katru dienu izmantojiet kontrastdušu.

Līdz 20 kilogramiem - jau nopietnāk - jāmaina garderobe un skriešus uz aerobiku. Noder visi iepriekš dotie padomi, bet vajadzētu apmeklēt salonu, kur jums palīdzēs saglabāt ādas skaistumu. Ja nē - mājas apstākļos var likt maskas visam ķermenim, ne tikai sejai un vēl ietīties, lai maskas labāk uzsūcas.

Līdz 30 kilogramiem - tas ir nopietns pārbaudījums ne tikai ādai, bet arī jūsu organismam. Jūs ne tikai est paveikusi varoņdarbu, bet lielākais varoņdarbs vēl priekšā - ievērojiet visu iepriekš teikto, bet nepieciešamas arī masāžas. Tomēr, ja šāda milzīga svara zaudēšana notikusi pēc 30 gadu vecuma, tad, iespējams, būs nepieciešama ķirurga palīdzība. To gan iesaka izmantot 2 gadus pēc lielās novājēšanas, tad arī būs saprotams, ko varat veikt pašas spēkiem, ko nē.

Universāli ieteikumi tvirtai ādai:

1. Kontrastduša un stingrs sūklis. Norūdiet savu ādu, masējot to ar rupju, asu sūkli un stāvot zem kontrastdušas. Tas palīdz asinsritei atjaunot ādas tvirtumu.

2. Losjoni un krēmi ķermenim. Neklausiet tos, kas saka, ka kosmētika nekam neder, to saka sliņķi. Lutiniet ne tikai sejas ādu, bet visa ķermeņa ādu ar krēmiem, losjoniem, pašgatavotām maskām. Pēc pusgada vai gada būs redzami īstie rezultāti - tātad pie darba!

3. Regulārs ādas pīlings, lai ļautu jaunajai ādai elpot.

4. Sports un vēlreiz sports. Izvēlieties to sporta veidu, kurš jums dod visvairāk pozitīvu emociju un panāciet, lai muskuļu noslogošana kļūst par jūsu dzīves normu. Bez fiziskas slodzes nekas neizdosies - ne svaru nomest, ne pie skaistas ādas tikt.

5. Ievērojot diētu, neatsakieties no trekniem produktiem - zivis, piena produkti, augu eļļa ļoti palīdzēs novērst grumbu veidošanos.

Vājējiet uz veselību, novēl spasibochki.ru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu