Notiks Lienes Šomases Ziemassvētku solokoncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valts Kleins

Šī gada 19.decembrī, plkst. 19.00, Latvijas Nacionālajā teātrī Lienes Šomases otrajā Ziemassvētku solokoncertā ļausimies īstām ziemas saulgriežu ieskaņas sajūtām un kopā baudīsim dvēselisku mūziku.
 
Ziemassvētku solokoncerts būs divās daļās:

  • Koncerta pirmā daļā skanēs Lienes bērnības Ziemassvētku mīļākās dziesmas Kristapa Krievkalna «dzīvās» grupas pavadībā. Jaunās skaņās dzirdēsim dziesmas, kas Lienes sirdī joprojām nav zaudējušas īpašo Ziemassvētku noskaņu. Piemēram, «Silta, jauka istabiņa», «Lieli svētki ziemelim», «Sidrabiņa lietiņš lija» u.c.
  • Koncerta otrajā daļā būs daudz pārsteigumu - dažādi pirmatskaņojumi, kas tapuši 2010. gadā. Liene dziedās kopā ar Dzelteno Saules kori, ar Rīgas Doma zēnu kora labākajiem solistiem un citiem īpaša skanējuma izpildītājiem. Īpašu Ziemassvētku noskaņu sarūpēs saksofonists - Artis Gāga. Dzirdēsim gan visiem labi zināmas un iemīļotas, gan pavisam jaunas dziesmas, kā «Uzsniga sniedziņš balts», «Eņģelis», «Slēptākās domas» u.c.

Pēc koncerta būs iespēja nofotografēties ar Lieni un viņas viesiem, uzjautāt autogrāfu vai vienkārši aprunāties.

Liene teic: «Smaids cilvēku sejās pēc koncerta būs labākā dāvana un pateicība, ko es kā dziedātāja varētu no ikviena sagaidīt!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu