Vācijā ražo īpaši gejiem domātus zārkus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Kāda Vācijas apbedīšanas biroja īpašnieki uzsākuši īpaši seksuālo minoritāšu pārstāvjiem domātu zārku sērijas ražošanu, vēsta «Tageblatt – Online».

Geju zārku atšķirība ir to dizainā – uz izstrādājuma atrodas homoseksuāla rakstura erotiski attēli. Pēc uzņēmēju un idejas autoru Mikaēla Kenigsfelda un Tomasa Brandla teiktā, homoseksuālistiem domātie zārki ir pagatavoti no priedes un maksā aptuveni 1600 eiro.
 
«Finanšu krīzes laikā cilvēki cenšas taupīt, taču, kā rāda prakse, ir patērētāju grupa, kura uzrāda augstu pirktspēju. Runa šeit ir par homoseksuāliem pāriem», - stāsta Kenigsfelds.

Klienti var sev izvēlēties zārku ar nepieciešamo dizainu un apdari no piedāvātā klāsta. Bez zārkiem ar homoseksuāli erotiskiem zīmējumiem, tirdzniecībā pieejami ir urnas pelniem un zārki homoseksuālistu karoga – varavīksnes - krāsās. Zārcinieki atzīmēja, ka seksuālo minoritāšu pārstāvji ir atbalstījuši viņu ideju un ir gatavi kļūt par šā apbedīšanas biroja klientiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu