Masaļskis ielaiž četrus vārtus, «Jugra» zaudē «Torpedo»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

KHL regulārā čempionāta spēlē šodien Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra» komanda, kas savā laukumā ar 2:4 (0:1, 0:1, 2:2) piekāpās Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Šajā spēlē Latvijas izlases vārtsargs, kurš «Jugra» vārtus sargāja otrajā cīņā pēc kārtas, atvairīja 19 no 23 pretinieku raidītajiem metieniem, bet nomināli pirmais «Jugra» komandas vārtsargs Mihails Birjukovs šoreiz palika rezervē.

Uzvarētājiem vārtus šajā spēlē guva Leošs Čermaks, Andrejs Kuzmins, Raiens Veske un Aleksandrs Loginovs, bet «Jugra» komandā ar precīziem metieniem izcēlās Igors Jemeļejevs un Pāvels Vorobjovs.

Atgādinām, ka trešdien Masaļskis palīdzēja «Jugra» komandai ar 3:1 savā laukumā pieveikt Mitišču «Atlant».

Citā spēlē piektdien ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Latvijas speciālista Igora Pavlova vadītā Maskavas «Spartak» komanda, kas izbraukumā ar 4:1 (2:0, 0:0, 2:1) pieveica Jekaterinburgas «Avtomobilist». Jāpiebilst, ka «Spartak» Pavlova vadībā tika pie piektās uzvaras 12 mačos.

Uzvarētājiem šajā spēlē pa diviem vārtiem guva Štefans Rūžička un Jevgeņijs Lapenkovs, bet «Avtomobilist» rindās vienīgo reizi precīzs bija Andrejs Subotins.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā pēc šiem mačiem «Jugra» ar 41 punktu 24 spēlēs saglabāja septīto vietu, bet «Avtomobilist» ar 24 punktiem 23 mačos atrodas pirmspēdējā, 11. vietā.

Rietumu konferences kopvērtējumā «Torpedo» ar 39 punktiem 24 spēlēs ieņem sesto vietu, par diviem punktiem apsteidzot Rīgas «Dinamo», kas atrodas septītajā vietā. Tikmēr «Spartak» ar 33 punktiem 27 cīņās ieņem astoto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu