Aiztur vecākus par divus mēnešus veca zīdaiņa nogalināšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zabowski, CC licence

Policija sestdien, 20.novembrī apcietinājusi kādu pāri par sava divus mēnešus vecā bērniņa noslepkavošanu. Bērna tēvs jau iepriekš sodīts par savas mātes slepkavību, bet bērna māte ir alkoholiķe, portālu «Apollo» otrdien informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava.

Pildava pastāstīja, ka 18.novembra vakarā policijas darbinieki saņēma zvanu. Zvanītājs pauda savas aizdomas, ka, iespējams, varētu būt izdarīts noziegums pret zīdaini.

Pēc informācijas pārbaudes, policija uz aizdomu pamata aizturēja 1975.gadā dzimušus vīrieti un sievieti.

Vīrietis iepriekš ir piecas reizes tiesāts, lieto alkoholu un narkotikas. Iepriekš vīrietis izcieta sodu arī par smagu miesas bojājumu nodarīšanu mātei, kā rezultātā iestājās sievietes nāve. No ieslodzījuma vietas vīrietis iznācis 2008.gadā.

Pildava informēja, ka bērna mātes ārējais izskats liek noprast, ka viņa ir stipri atkarīga no alkohola. Sievietei ir meita arī no iepriekšējās laulības.

Pārim ir piemērots apcietinājums. Nozieguma motīvi vēl tiek skaidroti, taču, visticamāk, bērns noslepkavots, jo skaļi raudājis un traucējis vecākiem. Divus mēnešus vecā bērniņa mirstīgās atliekas vēl nav atrastas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu