Puse «Instrumenti» papildkoncerta biļešu izpirktas 11 stundu laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupas «Instrumenti» un «Pērkam Kopā» rīkotajā akcijā, kuras norisei bija paredzētas 48 stundas, noslēdzās jau pēc 11 - jo visas 600 biļetes, kas bija nodotas tirdzniecībai, tika izpirktas dažu stundu laikā.

Akcija, kuras laikā portālā «perkamkopa.lv» tika dota iespēja iegādāties 600 «Instrumenti» koncerta biļetes par pusi cenas, sākās pusnaktī no otrdienas uz trešdienu, un jau deviņu minūšu laikā nopirkto biļešu skaits sasniedza simtu. 50% no akcijā piedāvātajām biļetēm tika nopirktas stundas laikā. Un jau trešdien no rīta «Pērkam Kopā» komanda apsveica «Instrumenti» mūziķus ar neticami veiksmīgās akcijas noslēgšanos.

«Jāatzīst, nebijām gaidījuši tik ātru akcijas noslēgumu – tā sākās pusnaktī, kad gājām gulēt, un ziņas par izpārdotajām biļetēm, kas sastāda pusi no kopējā 16. decembra koncerta pārdošanā pieejamā biļešu daudzuma, mūs sasniedza jau nākamajā rītā pie brokastu galda,» stāsta Shipsi.

«Rīkot veselus divus lielkoncertus pēc kārtas mums ir milzīgs gods un prieks,» atzīst Reynsi, «tas ir labākais Ziemassvētku pārsteigums - dāvanas man vairs nevajag!»

Atlikušās biļetes uz  «Instrumenti» papildkoncertu no šī brīža nopērkamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, taču uz 17. decembra koncertu atlikušo biļešu skaits ir ļoti neliels.  No trešdienas ierobežotā skaitā uz abiem grupas «Instrumenti» koncertiem pieejamas arī VIP sēdvietas.

  • «Instrumenti» koncerti Sapņu Fabrikā 16. un 17. decembrī, plkst.20.00
    Biļetes «bilesuserviss.lv» un «Biļešu Servisa» kasēs visā Latvijā
    «instrumenti.in»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu