Uz ceļa Rīga-Jelgava vairākas avārijas. Ceļi apledojuši visā valstī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdienas vakarā visi valsts autoceļi ir slideni, apmierinoši braukšanas apstākļi ir vien atsevišķos ceļu posmos, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» (LVC) operatīvie dati.

Ceļu uzturētāji norāda, ka īpaši jāuzmanās uz autoceļa Rīga-Jelgava, kur notikušas vairākas avārijas un satiksme vietām novirzīta pa vienu braukšanas joslu.

Kā noskaidroja portāls «Apollo», LVC mājas lapā publicētā karte liecina, ka apmierinoši braukšanas apstākļi ir pa atsevišķiem ceļiem Latvijas austrumu daļā.

Brauktuves tiek atkārtoti tīrītas no sniega un apstrādātas ar pretslīdes materiāliem, uzturēšanas darbus veic nepārtrauktā režīmā. Vietējos ceļus klāj piebraukta sniega kārta.

Daudzviet Latvijā turpina nedaudz snigt, tāpēc apledojums veidojas no jauna. Vairāk snieg Rietumlatvijā. Gaisa temperatūra visā valstī ir -3..-7 grādi, par grādu siltāks vietām Kurzemē.

Rīgas reģionā līdz ceturtdienas pēcpusdienai reģistrēti 80 izsaukumi par avārijām, un tas ir apmēram uz pusi vairāk nekā ikdienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu