Vasiļjevam gūti vārti pret Augsburgas «Panther»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar vārtu guvumu Vācijas hokeja čempionāta (DEL) spēlē piektdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, tomēr viņa pārstāvētā Krēfeldes «Pinguine» vienība ar rezultātu 3:6 (1:2, 1:2, 1:2) izbraukumā piekāpās Augsburgas «Panther» komandai.

Latvijas uzbrucējs precīzs bija spēles 43. minūtē, tobrīd panākot 3:4. Vasiļjevs šajā cīņā izcēlās arī ar četrām soda minūtēm.

Latvijas izlases uzbrucējs šajā spēlē izdarīja četrus metienus pa vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu - 1.

Šīs sezonas 28 spēlēs Vasiļjevs guvis 11 vārtus un izpildījis 17 rezultatīvas piespēles, kas viņam dod otro rezultatīvākā spēlētāja godu komandā un 14. rezultatīvākā spēlētāja titulu līgā.

Čempionāta kopvērtējumā «Pinguine» komanda ar 47 punktiem 28 spēlēs ieņem 3. vietu, bet «Panther» ar 32 punktiem 25 cīņās atrodas 10. pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu