Pamelai Londonas metro uzbrucis stalkeris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Pirmdien Londonas metro Liverpūles stacijā kāds vīrietis uzbrucis Pamelai Andersonei, kad viņa devusies mājās no teātra izrādes «Aladins», vēsta «[s:36798]».

Nu 21 gadu vecais uzbrucējs ir aiz restēm.
 
Vīrietis sekojis Pemai un, kad viņa iekāpusi vilcienā viņš skriešu meties tai pakaļ. Viņš vēlējies uzbrukt seksīgajai zvaigznei, tomēr netālu esošā policijas patruļvienība ātri reaģējusi un sagūstījusi uzbrucēju.
 
Pat policistu rokās vīrietis turpinājis būt agresīvi noskaņots un ievainojsi vienu no policistiem, tādēļ, uzbrucēja nomierināšanai, izmantota piparu gāze.

Izrādās, jaunais vīrietis jau agrāk ticis brīdināts, lai turas no Pemas pa gabalu.

Andersone fiziskas traumas nav guvusi, tomēr šis incidents radījis zvaigznei panikas lēkmi un viņai konstatēts neliels nervu sabrukums.

Citas vietnes ziņo, ka vēl nav noskaidrots vai šis ir tas pats Andersones stalkeris, kas izseko Pemu jau vairākus mēnešus un regulāri pērk vietu izrādes pirmajās rindās, lai piekļūtu tuvāk savam elkam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu